ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ

 

 Europa_350

χρωματολόγιο  

Η λύση στα ανασυρόμενα κουφώματα, που ανοίγει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει  μηχανισμούς που εξασφαλίζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Προσφέρει ευκολία στον καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς, χάρη στο μηχανισμό ανάκλησης. Αποτελεί το ιδανικό Σύστημα για χώρους που απαιτούν συνεχή ανανέωση αλλά και φυσική ανακύκλωση του αέρα.

Η λειτουργία του επιτρέπει την κίνηση των φύλλων πάνω και κάτω, με ειδικούς μηχανισμούς αυτόματης σταθεροποίησης σε οποιαδήποτε θέση, εξασφαλίζοντας κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κάθε φύλλο έχει τη δυνατότητα ανάκλησης για ευκολία στον καθαρισμό.

EUROPA-3500-MAIN

 Europa_3500_Final_Logo_Redχρωματολόγιο  

Europa_Hybrid_logo

Το Υβριδικό καινοτομικό Ανασυρόμενο και Ανακλινόμενο Σύστημα EUROPA Hybrid 3500 έχει ίσιες γραμμές σχεδίασης και καλύπτει ιδανικά τις περιπτώσεις που απαιτούν λειτουργικότητα, όταν υπάρχει περιορισμός χώρου. Η υψηλή θερμομόνωση στα προφίλ επιτυγχάνεται με τη χρήση πολυαμιδίων 27 mm στον πλευρικό οδηγό και στην κάτω κάσα, ενώ στο φύλλο και στο χώρισμα χρησιμοποιούνται πολυαμίδια 24 mm. Είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά που λειτουργεί με ανασυρόμενο μηχανισμό, ο οποίος εξισορροπεί το βάρος του φύλλου και επιτρέπει σε αυτό, να παραμένει σε όποια θέση επιθυμεί ο χρήστης. Επίσης, το Σύστημα EUROPA Ηybrid 3500 διαθέτει ειδικά κουμπάσα, τα οποία είναι τοποθετημένα εσωτερικά των φύλλων και δίνουν τη δυνατότητα της ανάκλισης και στα δύο φύλλα, για τον καθαρισμό της εξωτερικής επιφάνειας του υαλοπίνακα.